f l
^

Livestream verzorgen

Opeens moest iedereen thuiswerken. Opeens kan je een offline-evenement niet meer fysiek bijwonen. Opeens kan je zelfs een uitvaart niet meer fysiek bijwonen… Heftig. Aan het begin van de crisis hebben hebben we gebrainstormd over diverse oplossingen. Hoe kan je een evenement dan op afstand bijwonen? Een livestream is hiervoor een geschikte oplossing. Nog voor de crisis waren wij (achter de schermen) al bezig om online te betrekken bij offline. Door de crisis hebben we dit proces versneld.

Inmiddels hebben wij diverse opdrachtgevers waaraan we deze diensten kunnen aanbieden. Maar wij kunnen ook jouw livestream verzorgen. Van een theatervoorstelling, talkshow, tot het online bijwonen van een uitvaart. Wij kunnen jou hierin ondersteunen of (een deel van) het werk uit handen nemen zodat -jij als opdrachtgever- jouw aandacht op andere zaken kan richten. Dat kan al een livestream met één camera zijn tot een hoogwaardige videoproductie met meer.

Hieronder enkele opnames van livestreams waaraan wij hebben (mee)gewerkt.

Theater/dansvoorstelling, in opdracht van Theater aan de Schie:

Talkshow, in opdracht van ROC Mondriaan Den Haag:

Klassiek concert, in opdracht vanStichting Matthäus Passion Schiedam:

Zoals eerder aangegeven verzorgen wij ook regelmatig livestreams tijdens uitvaarten, in opdracht van Matrice Uitvaart. Vanwege het waarborgen van de privacy kunnen wij via onze website geen opnames delen. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn dan kun je contact met ons opnemen.

«
 
»