f l
^

wie zijn wij?

Astrid van Pelt
Samen met Frenk eigenaar van Fun-key. Bewaakt het grote overzicht, is het sfeerbepalende boegbeeld en netwerker. Vindt het belangrijk om in alles zelf keuzes te kunnen maken. Neemt wel iedereen graag onder haar hoede. Onderhoudt relaties met klanten, regelt de financiën, haalt opdrachten binnen en gaat gesprekken aan. Heeft het totaaloverzicht en coördineert projecten zoals de Brandersfeesten. Houdt van mensen om zich heen en vindt het leuk om Fun-key verder uit te bouwen en nog mooier te maken. Als ze niet met Fun-Key bezig is, gaat ze haar tuin in of lekker aan de wandel met hond Saar.

Frenk Kok
Mede-eigenaar en manusje-van-alles. Is het originele brein en weet alles van techniek, licht en geluid. Bemoeit zich met alle technische zaken die lopen van een computer aansluiten tot het aansturen van complexe verbouwingen. Als het te maken heeft met Durf je dat? gaat hij ervoor. Thrillseeking. Gaat geen uitdaging uit de weg en werkt zich een slag in de rondte om alles voor elkaar te krijgen. Volgt het creatieve proces op de voet. Zingt buiten het drukke Fun-key bestaan ook nog in een band en geniet van films, theaterspektakels of dansfeestjes. Tegenwoordig is hij ook actief met drones en video-opnames via Luchtzinnig. Heeft honderd-en-één ideeën en veel te weinig tijd om ze uit te voeren. Doen en denken. Vindt spontaan en met passie kunnen handelen héél belangrijk.

Belinda Speijer
Grafisch vormgever en het creatieve aanspreekpunt. Altijd te porren voor iets nieuws. Giet alle dingen die bedacht worden in een leuk jasje. Alles wat ze ziet vertaalt ze naar beelden zodat de boodschap makkelijker en completer overkomt. Bij Fun-key heeft ze alle vrijheid om ideeën uit te voeren. Haar rust geeft iedereen de ruimte om te doen wat je goed kan. Bij haar mag je zijn zoals je bent.

Rouane Hardjodikromo
Heeft de studie Communication & Multimedia Design afgerond en is momenteel in vaste dienst. Ons aanspreekpunt voor vragen rondom multimedia en houdt zich vooral bezig met ICT, website-ontwikkeling en livestreams. Hiernaast is hij actief tijdens technische producties en vult hij zijn overige tijd in als club dj.

Monique Slingerland
Werkt één dag in de week. Als boekhouder helpt ze Astrid uit de brand met al het administratief werk.