t f l R y
^

SKV

SKV draait door

Thema-avond over voor- en vroegschoolse educatie bij de Stichting Kinderopvang Vlaardingen op 3 september 2009. Wij hebben een flitsend programma samengesteld waarbij gesprekken worden afgewisseld door inspirerende filmpjes, cabaret en muziek. Sound effects, techniek, video-animaties, decor en regie, alles in de stijl van ‘De Wereld draait door’.

SKV lagerhuis

De Stichting Kinderopvang Vlaardingen presenteert zich op een speelse wijze aan de politiek. Geheel in de opstelling van het lagerhuis, werd er discussie gevoerd over de toekomst van SKV. Moet kinderopvang in de toekomst een basisvoorziening zijn in Vlaardingen en is de kinderopvang een commerciele partij? Fun-Key events heeft alles voor SKV lagerhuis georganiseerd.

De SKV in beweging

Een informatieavond voor het voltallige personeel van de SKV, met als doel: alle neuzen dezelfde kant op laten wijzen. Op een ludieke manier blikte de SKV terug op de doelstellingen van het afgelopen jaar. Een fantastisch theatergezelschap speelde sketches uit de praktijk van de SKV na. Een gitaartalent improviseerde hierbij pakkende liedjes op basis van deze praktijkvoorbeelden. Wij hebben SKV geheel in beweging gezet, van A tot Z.

SKV

Share

Twitter Facebook Del.icio.us Digg LinkedIn StumbleUpon