t f l R y
^

Personeelsfeest Nolet

Het personeelsfeest van Nolet in 2009.  Een leuke dag die wij van A tot Z mochten organiseren.

Het personeel van Nolet wilde de eigen stad, Schiedam, beter leren kennen. Daarvoor hebben we Schiedam nog eens goed onder de loep genomen. Want wat heeft Schiedam toch veel te bieden en wat gaan we doen deze dag?

In december was het dan zover, het personeel wist nog van niets. Het werd een dag vol verassingen. De groepen werden opgewacht door de enthousiaste ‘Petten van Nolet’ en trokken per tuktuk de stad in. Daar vonden verschillende activiteiten plaats. Van een bezoek aan de Ketel Factory waar kunstenaars hun kunsten toonden tot aan darten in Café Proosje en van het beklimmen van de St. Jans toren tot het maken van een mozaïekwerk.

De middag sloot af met een diner in het geweldige restaurant Kip. Twee ouderwetse Amerikaanse schoolbussen brachten het personeel naar het restaurant. Hier stond  BarSupport klaar met heerlijke cocktails.

Het was een geweldige dag, waar iedereen over te spreken was en die het personeel van Nolet weer wat dichter bij elkaar bracht. En zeg nou zelf; wat is ons Schiedam toch eigenlijk een mooie stad.

Personeelsfeest Nolet

Share

Twitter Facebook Del.icio.us Digg LinkedIn StumbleUpon