t f l R y
^

Klassiek voor kooters

Klassiek voor kootersSchiedam kijkt terug op een geslaagd muzikaal weekend in het Hof van Spaland. Zo’n 300 kinderen hebben er 2 dagen lang genoten van voorstellingen en workshops, tijdens de eerste succesvolle editie van het kindermuziekfestival Klassiek voor Kooters.

Het was een goed weekend voor de Schiedamse muziekfans. Het centrum van de stad was in de ban van de Bluesroute en in Schiedam-Noord konden de allerkleinste muziekliefhebbertjes op zaterdag 2 en zondag 3 juni hun hart ophalen aan een bruisend programma vol muzikale acts en activiteiten.

Rond de klok van 11.00u werd het winkelend publiek in het Hof van Spaland wakker geschud door een kakofonie van slagwerk, drums en een hoop herrie. Acteurs, crew en een groep enthousiaste kids trokken door het winkelcentrum om iedereen te laten weten dat het kindermuziekfestival Klassiek voor Kooters officieel was begonnen!

Met Sprookjesachtige muziekvoorstellingen en leuke workshops is dit evenement een groot succes geworden. Fun-key heeft voor dit evenement het promotiegedeelte voor haar rekeningen genomen.

 

Share

Twitter Facebook Del.icio.us Digg LinkedIn StumbleUpon